Nieuwe single ‘Alles op zijn tijd’ van Filiae als gratis download bij PUUR (coming soon)

Tijdens de start-up tour Leef! dit voorjaar, lieten de meiden een gloednieuw nummer horen, dat nog niet eerder was opgenomen. Cocky schreef de tekst waarin de vragen en wensen die je als mens soms kunt hebben bij het ouder worden heel tastbaar worden. In het refrein wordt de pijn en het geloof dat ze als groep en als familie doormaakten bij het verlies van hun zwager in 2018 zichtbaar en herkenbaar.

“Soms doet de tijd intens veel pijn, soms maakt hij mij weergaloos blij, maar ik weet… alles op zijn tijd.”

Rineke schreef de muziek voor de ballad, die met melodieuze gitaarsolo’s en diepe drumritmes doorspekt is, maar waar de harmonie van de mooie stemmen van de zussen doorheen klinkt. Als je goed luistert, hoor je de seconden van de klok tikken.

Heb je het album ‘PUUR!’ van Filiae gekocht, krijg je gelijk de gloednieuwe single ‘Alles op zijn tijd’ gratis als digitale download!

Volg de link die op het cd-hoesje staat en download de mp3.

Veel luisterplezier!

Klik hier om de cd te bestellen.

Klik hier voor het akkoordenschema en de lyrics.