Nieuwe single ‘Alles op zijn tijd’ nu gratis digitaal bij PUUR

FiliaeNieuwsNieuwe single ‘Alles op zijn tijd’ nu gratis digitaal bij PUUR

Dit voorjaar lieten de meiden een gloednieuw nummer horen, dat nog niet eerder was opgenomen. In het nummer worden de vragen en wensen die je als mens soms kunt hebben bij het ouder worden heel tastbaar. In het refrein worden de pijn en ook het sterke geloof dat ze als groep en als familie doormaakten bij het verlies van hun zwager in 2018 zichtbaar en herkenbaar. 

“Soms doet de tijd intens veel pijn, soms maakt hij mij weergaloos blij, maar ik weet… alles op zijn tijd.”

Cocky schreef de tekst en Rineke de muziek voor deze ballad, die met melodieuze gitaarsolo’s en diepe drumritmes doorspekt is, maar waar de harmonie van de mooie stemmen van de zussen doorheen klinkt. Als je goed luistert, hoor je de seconden van de klok tikken.

Speciaal als extraatje voor het nieuwe album ‘PUUR!’ van Filiae is de gloednieuwe single ‘Alles op zijn tijd’ opgenomen, en gratis digitaal beschikbaar gemaakt!

Beluister de track op soundcloud, Spotify of iTunes!

Veel luisterplezier!

Klik hier om de cd te bestellen.

Klik hier voor het akkoordenschema en de lyrics.

 

You might also like

Comments are closed.