Terugblik tour

FiliaeNieuwsTerugblik tour
Puur filiae

PUUR is geweest en wat was het gaaf. Dank voor jullie support. De tour zit er voor nu eventjes op. We hebben genoten van de vier concerten in Dordrecht, Veenendaal, Wijk en Aalburg en Harderwijk en de fijne mensen die onze voorstellingen hebben bezocht. Leuk om dat met een nieuw album en een nieuw boekje te hebben kunnen doen. Het is heerlijk om samen muziek te kunnen maken, en te horen dat mensen er ontzettend van genieten, maar het is meer dan dat. Naast de muziek waren er ook de verhalen. Vooral de interactie was erg leuk. Een klein stukje van de reactie van Annemarie Henken die ons decor verzorgde en achter de stand stond:

“Hoe ik de avonden ervaren heb? Zo! Hilarische verhalen en grappen horen,  mensen zien genieten en alle cd’s willen hebben, kinderen die enthousiast zijn. Mannen al (bulderend soms) lachend de zaal zien uitkomen, die grapjes met elkaar maken over grapjes die gemaakt zijn.
Oudere vrouwen die vol zijn van het concert en al hun lof uitspreken over de voorstelling. Vrijwilligers met zweet op het gezicht, die ontzettend hun best doen om er een gestroomlijnde avond van te maken. Een stukje persoonlijke aandacht van de zussen voor de aanwezigen. Fijn om daar deel van uit te maken.”

Veel dank dus aan ons team van zo’n 10 mensen per avond dat om ons heen stond. Wij hebben genoten en kijken vooruit naar 2020, wanneer we weer met nieuwe plannen komen. Na een jaar stilstaan rondom het overlijden van onze zwager, zijn we nu weer aan het bouwen, met enthousiasme en hart voor muziek. #dankbaar. Tot snel!

Lieve groet namens Filiae:

de zussen, Dick, Daniel, WiKo Service, Eventsforchrist en Kerk in Actie.

 

You might also like

Comments are closed.