Haastige spoed

FiliaeBlogHaastige spoed

Hoe lekker is het dan om even woeeeehoeeeee midden in de wind te bleren.      ~ Rineke

Ik heb tomeloze bewondering voor handige mensen. Als meisje ving ik ooit op: “Je kunt overal iets van maken.” Ik voelde me natuurlijk gelijk aangesproken maar voelde ook twijfel: ja ja, als je handig bent.. maar hoe werkt dat voor zo’n verstrooide professor als ik die alles vlug, vlug, wilde doen? Maar toch liet het me niet los. Want daar hoorde ook iets bij van: geef niet zo maar op.

Geef mij nu als oudste zus een uitdaging en ‘hup’ ik spring erin, en ‘even zus zo’ wil ik dat doen, mooie filmpjes en liedjes in mekaar flansen. Geweldig. Dat gaat dus vaak goed.Maar ook vaak mis. Haastige spoed is zelden goed. Om maar even drie mooie spreuken te verenigen in een zin: Soms neem ik veel te veel hooi op m’n vork en stoot ik m’n neus aan de lat die veel te hoog ligt.


Als dat gebeurt, en dat gebeurt geregeld, moet ik even dat studiootje uit en naar buiten toe om de negatieve energie eruit te rennen. Weg van die computer de echte wereld in.
…. En hoe lekker is het dan om even woeeeehoeeeee midden in de wind te bleren, samen met iemand anders.
Ik kan het iedereen aanraden.

Als het lukt om een mooi liedje te schrijven en een goed filmpje te monteren dan ben ik zo blij en gelukkig. Dat wil ik dan delen met iedereen die het maar wil horen of zien.
Met m’n zussen wil ik ook graag een EP gaan maken. Met mooie nummers die we mogen uitdelen. Nummers waar je lekker op kunt meebleren of met tranen in je ogen naar kunt luisteren.

Doneer 35,- en krijg nog voor de release dit najaar een gesigneerde EP van ons als zussen in huis.
Met liefde en een schreeuwtje gemaakt.

Doe je mee? Vertrouw maar dat het mooi wordt.

Ga naar supp.to/filiae.

_Rineke_

You might also like

Comments are closed.