Stilstaan is dankbaar zijn

FiliaeBlogStilstaan is dankbaar zijn

Stilstaan is ook: dankbaar zijn voor waar je nu staat.

Vandaag even stilstaan bij wat er allemaal is gebeurd de afgelopen maanden. Midden in de corona-crisis een crowdfunding opstarten was niet niks, maar wat zijn we blij dat we het hebben gedaan. Wat zijn we gezegend! Het was een fantastische manier om toch onze leefwereld te vergoten, met jullie in contact te komen en elkaar over en weer te bemoedigen en inspireren. En wat hebben we ook veel gelachen om het opnemen van de soms maffe filmpjes.

We hebben een prachtig bedrag binnengehaald van €10.000, waarmee we nu een kerstprogramma ontwikkelen en weer een heel aantal nieuwe nummers op gaan nemen. In de zomer hebben we dit even goed kunnen laten rijpen. Natuurlijk hebben we ook even rust genomen, genoten van de natuur, campingleven, zon, zee, cultuur en de mensen die ons lief zijn. Inmiddels wordt er achter de schermen al weer hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de opname en het plannen van de lancering eind dit jaar. In september gaan we dan ook echt de studio in. Wij hebben er heel veel zin in. We houden jullie de komende tijd op de hoogte van de ontwikkelingen. Dank voor jullie support! We zijn dankbaar voor waar we staan!

– Mieke

You might also like

Comments are closed.