KERST ALS NOOIT TEVOREN

FiliaeConcertKERST ALS NOOIT TEVOREN
Gewoon gelukkig kerstfeest vieren samen met de meiden van Vocal Group Filiae, kan dat in deze tijd? Jazeker, de vier sympathieke zussen komen met nieuwe muziek tijdens de feestmaand. Steek de kaarsen maar vast aan, want op 9 december aanstaande is het genieten geblazen van een sfeervol kerstconcert in huiskamersferen. Dit keer niet in de concertzaal, maar gezellig thuis vanaf je eigen bank met een spetterend Live Kerstconcert dat online en helemaal gratis op de sociale platforms te volgen is. Speciaal om alle mensen die hen met hun crowdfundingsactie in het voorjaar hebben gesteund een hart onder de riem te steken. Bovendien brengen ze op deze dag maar liefst twee gloednieuwe kerst-singles uit die tijdens het concert natuurlijk te horen zijn. Kijk dus op 9 december om 20:00 online mee en geniet van een prachtig kerstprogramma, waarin de vier stemmen van Rineke, Cocky, Mieke en Christine samensmelten.
Warmte, luchtigheid en troost zijn drie woorden die het Live Kerstconcert met Filiae typeren. Het is een avond vol bekende en ontroerende kerstnummers, die het kerstverhaal vertellen. De meiden hadden dit jaar de grote wens om een knallend feest neer te zetten, na een succesvolle crowdfundingsactie dit voorjaar. Door Corona zou het wel eens de meest eenzame kerst kunnen worden, dus op deze manier willen ze mensen toch het gevoel van gezellig samenzijn geven.

Rineke: “We zijn dankbaar en willen uitdelen. Omdat we volgend jaar groot willen uitpakken, kunnen we nu niet alles laten horen, maar we kunnen ons publiek wel het gevoel geven dat ze bij ons zijn via de live-stream.” De zussen hebben daarom ook twee nieuwe songs opgenomen, waarvan er een helemaal nieuw is. Geinspireerd door een fan, een vrouw met een groot hart, schreven ze een sfeervol nummer dat ook het wrange van deze kerst laat zien: “Vrouw Vol Hart”. Wrang, omdat je zou willen dat je die warmte en die gezelligheid nu ook echt kon meemaken.
Mieke en Christine vertellen dat ze hiermee terugblikken en vooruit kijken naar het komende jaar. “We blijven hoopvol vooruit kijken. We zullen elkaar weer mogen ontmoeten in de muziek.” Cocky: “Zo blijft humor een grote plek innemen bij onze programma’’s. We zijn meer dan alleen onze muziek. We houden van lachen en luchtigheid, en eerlijk gezegd: wie heeft daar nu geen behoefte aan?” Uiteindelijk laat Vrouw Vol Hart zien waar het echt om gaat: dat er een stukje vrede in ieders hart is, hoe veel lichtjes, kaarsen en bomen er ook mogen stralen.
Het Live Kerstconcert met Filiae online te bekijken via de grote sociale platforms, Youtube, Facebook en Instagram op woensdagavond 9 december om 20:00.
Het evenement is helemaal gratis, maar er is wel mogelijkheid tot doneren in verband met de onkosten.
De technische productie van deze livestream wordt gedaan door Events For Christ en Wiko Service.
Aanmelden kan via het evenement op Facebook: https://fb.me/e/10CKRd6Hy
.

You might also like

Comments are closed.