1 mei: Livestream concert!

FiliaeMuziek1 mei: Livestream concert!
Filiae

Yes! Na een periode van stilte en bezinning kunnen we heel voorzichtig weer iets verder vooruit kijken. En omdat we nog steeds gebonden zijn aan maatregelen is een écht concert nog niet mogelijk. Maar, wat wel mogelijk is: Op 1 mei geven we een livestream concert met mooie muziek vanuit het hart en voor ieder wat wils! En weet je waar we dat gaan doen? In een speciaal ingerichte studio Werckpost op het idyllische Urk. O, wat zijn we hier weer aan toe! Weer connectie maken met mensen door de muziek, al is het online. We zijn er weer aan toe om te zingen met elkaar, al is het op afstand. Ben je ook zo toe aan een (online) avondje uit? Houd onze Facebook en Instagram in de gaten om up-to-date te blijven. Binnenkort volgt meer info.

Comments are closed.