Waar kun je ons horen?

Filiae 3

Deze vraag krijgen we vaak: “Wanneer kunnen we jullie weer horen zingen?” Er staat gelukkig een hoop online aan muziek, Spotify, Youtube. We hebben cd’s. Maar er gaat niets boven een live optreden met publiek voor ons. Wij genieten daarvan, net zoveel als jullie. Om de gezichten te zien en de ogen te zien stralen. En om samen te zingen.

Dit doen we het liefste met avondvullende programma’s in de vorm van een kleine tour, samen met onze muzikale vrienden.

Daarom gaan we in het najaar op pad. Op 24 en 25 november zijn we met Remko Harms en het Music For Christ orkest en koor on stage. Een afwisselende avond met kleine liedjes, en grote symfonische nummers. Dit gaat de komende maanden vorm krijgen. Wat worden we hier blij van.

En wat je nog niet wist: op 14 en 15 december zijn we in Spakenburg (De Bron) en Veenendaal (Basiliek) voor twee prachtige kerstconcerten met Ralph van Manen en twee prachtige koren: Tin Speransa en Revelation. Details hierover volgen begin september. Maar in elk geval zijn de data en locatie alvast de moeite waard om in je agenda te zetten. Kerst met Filiae!

Bovendien zitten er nieuwe opnames van 3 cover songs aan te komen!

Tot zover de sneak preview.

We wensen jullie een heerlijke zomer toe!

You might also like